lördag 3 november 2012

Pannacotta med Dulce de Leche

För ett tag sedan fick jag hem en burk äkta Argentinsk Dulce de Leche från Pampas Deli för att testbaka med.
Genom att köpa din Dulce de Leche från Pampas Deli kan du vara med och stödja hungerprojeket då de  skänker en del av sin vinst till undernärda barn i Argentina.

Om du vill ha tips på bakverk med Dulce de Leche så ska du följa Pampas Deli på Facebook =)



Ibland har man inte så lång tid på sig att göra efterrätt men vill ändå ha något lyxigt att servera efter maten, och då passar den här SUPER ENKLA Pannacottan med Dulce de Leche bra!
Den blev precis så mastig och god som man vill att en Pannacotta ska vara =)





Ingredienser
2,5 dl grädde
1/4 vaniljstång
1 dl gelésocker
1 msk Dulce de Leche

Skrapa ur vaniljstången och koka upp fröna med grädden.
tillsätt gelésocker och låt sjuda under omröring ett par minuter.
Tillsätt Dulce de Leche och rör om innan du häller upp pannacottan i 4 portionsformar.
Ställ kallt i kylskåp minst 1 timme.

Dekorera med lite mer Dulce de Leche som du värmer upp och häller över den färdiga Pannacottan.
och bryt gärna av det söta med ett par hallon =)


Följ gärna Sockertussen på Facebook =)

2 kommentarer:

  1. Åh vad gott de ser ut,ja älskar allt med kola och göra så detta skuller verkligen passa mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den var himla enkel så prova gumman =)
      Du kommer inte att bli besviken!
      Kram

      Radera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...